Software personalizat

 

De multe ori sistemele tip ERP nu sunt suficiente pentru a acoperi toate procesele dintr-o companie şi atunci e nevoie de a proiecta, dezvolta şi implementa soluţii software personalizate. Echipa noastră de dezvoltare este capabilă să raspundă, în ceea ce privește conceptele de aplicații, arhitectura software-ul și specificațiile, la cele mai complexe cerinţe. Scopul nostru este sţ livrţm un pachet de software cu functionalităţi ce vor optimiza performanţa, urmărind calea cea mai scurtă de la proiectare până la implementare.

 

Companiile de astăzi îşi doresc informaţiile disponibile prin intermediul browsere-lor web pentru a face mai uşor accesul la o gamă largă de utilizatori. Putem dezvolta aplicaţii web de tip “enterprise” care rulează pe desktop, echipamente mobile şi tablete . Echipele noastre de dezvoltare folosesc metodologii AGILE-SCRUM, urmărind îndeaproape următorii paşi în dezvoltare :

 

Analiza şi planificare – consultanţii noştri vor stabili un canal de comunicare între cerinţele procesului de business şi echipa de dezvoltare. La finalul acestui pas vă vom prezenta un document în care se vor regăsi analiza cerinţelor de sistem, etapele dezvoltării cât şi nivelul costurilor.

 

Dezvoltare – odata ce proiectul tehnic şi planul de dezvoltare au fost finalizate, ele vor fi comunicate echipei de dezvoltare. Software-ul este realizat prin divizarea in componente şi alocarea de task-uri către programatori. Pe toată durata dezvoltării este menţinută o relaţie strânsă cu beneficiarul serviciilor, pentru a ne asigura că aplicaţia respectă cerinţele de business.

 

Testare – pe măsura ce componentele sunt dezvoltate, ele sunt testate conform unui plan de testare. Testarea componentelor se concentrează pe comportamentul specific al porțiunii individuale în aplicaţie. Lucrăm îndeaproape cu personalul clientului pentru a documenta cazurile de testare, care are ca scop construirea unei soluţii de primă clasă.

 

Documentare şi implementare – după finalizarea testelor de integrare a componentelor se elaborează documentaţia privind caracteristicile programului şi modalitatea de utilizare. Implementarea este momentul în care utilizatorii încep folosirea aplicaţiei în producţie, denumit şi Go-Live.

 

Acceptare şi asistentă – ca ultim pas, vom lucra îndeaproape cu clienții noștri pentru a ne asigura că produsul final satisface asteptările definite. Soft Solutions oferă o gamă de largă de servicii ce asigură suport şi întreţinere al aplicaţiei, clienţii noştri concentrându-se asupra afacerii lor.